Probiotika - Kurungovity Kutušova

0.0 / 5  (0 hlasů)

Pondělí 6 červen 2011

Kurungovity Kutušova jsou probiotika -  pojmenované jako projev uznání teorie Prof. Michaila Kutušova o povaze rakoviny a jeho průlomových metod léčby zhoubných nádorů. Jedná se o směs rostlinnych extraktu a prátelských bakterií, vybranych z nejodolnějších kolonií bakterií mléčného kvašení z Burjatska, Mongolska a Kalmykií. Užívání těchto produktů nemá v dlouhodobém horizontu negativní dopad na zdravé buňky, naopak muže snížit malignitidu, tj. schopnost tkání tvořit zhoubné nádory. Takový prekancerózní stav tkání lze nazvat mikrorakovinou. V případě motivace tkáně k rakovině, avšak při absenci i sebemenšího nádoru, existuje prekancerózní stadium nemoci, k němuž se zatím nepřihlíží. Toto stadium je základem pro mnoho chronických chorob: poruchy metabolizmu, genetické mutace a příležitostná zranění. Stačí i nepatrný popud, aby se situace začala vyvíjet podle nešťastného scénáře. Proto je třeba včasnou diagnostikou a prevencí pomoci každému člověku, který se stará o své zdraví.

 

Kurungovity Kutušova jsou jedinečné produkty, které jsou bohaté nejen na organické kyseliny a enzymy, ale též vitamíny, které většinou produkují mikroorganizmy, jež jsou součástí těchto produktů. Jestliže již rakovina vznikla, tak podle vitaminové terapie je nejdůležitější co nejrychleji zásobit organizmus maximální dávkou vitaminu B17. Z literatury je známo, že téměř ve všech případech rakoviny, když se užívá vitamin B17, se nádor zmenší. Kurungovity Kutušova obsahují potřebné množství vitamínu B17, což je hlavní protirakovinný vitamin rostlinného původu. 4-aminobenzoová kyselina (PABA) neboli vitamin B10, která je obsažena v Kurungovitech Kutušova, kromě svých protinádorových účinků, stimuluje střevní flóru, povzbuzuje ji k tvorbě kyseliny listové, která zase produkuje velké množství kyseliny pantotenové, účastní se i procesu asimilace bílkovin, a rovněž se podílí na tvorbě červených krvinek, které dodávají našim buňkám kyslík.

 

Kurungovity Kutušova jsou rovněž obohaceny křemíkem, který je nezbytný pro pojivovou tkáň neutralizující těžké kovy. V čem spočívá užitek z křemíku? Dostatečnou odpovědí na otázku o přednostech křemíku by mohlo být vyjádření jednoho z největších ruských vědců V. I. Vernadského: „Žádný organizmus nemůže existovat bez křemíku…“. Vědci již spolehlivě prokázali, že rakovinnému bujení vždy předchází pokles koncentrace křemíku v orgánech a tkáních. Ale to je primárně spojeno s vysoce nenasytnou absorpcí křemíku rakovinnými buňkami, což v důsledku vede k jejich zániku.

 

Vyvinuli jsme celou řadu základních přípravků pro prevenci rakoviny, lze je využít i jako základ speciálně vypracované protirakovinné diety, což je zcela nový směr v léčbě a prevenci rakoviny. Kurungovity Kutušova by jako stravu, která má výrazné protinádorové účinky, měli užívat všichni. Jsou netoxické, mají výrazné protinádorové účinky, lze je užívat jak pro prevenci, tak i při léčbě nemocí jako je cukrovka, alergie a onkologická onemocnění. Pro prevenci onkologických onemocnění a obnovení imunitního statusu je nezbytné pravidelně užívat přípravek alespoň jednou za půl roku.

Doktor Šablin
www.Shablin.ru
www.Kutushov.com

Doporučujeme

Diskuze

Komentáře

Pokud chcete psát komentáře, musíte se přihlásit do systému. Přihlásit
Ve spojení

Pokud se vám líbila tato informace, podělte se o ní s ostatními uživateli na internetu.

  • Technorati
  • StumbleUpon
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Reddit
  • Digg
  • Twitter
  • del.icio.us
Hledáte něco?

Pokud jste se ztratili, kliněte zde zde

Copyright © 2005 - 2016, Kutushov.cz